Vrijstaande woning – Purmerend

Het buitenschilderwerk uitgevoerd aan deze vrijstaande woning te Purmerend. Al het houtwerk is geschilderd met Sikkens primer extra en afgewerkt met sikkens xd gloss, een duurzame Hoogglans. Wat een glans!

Luxe woningen – Amsterdam

Twee prachtige luxe woningen inclusief garage in Amsterdam. Wij hebben hier het complete buitenschilderwerk uitgevoerd. Of het nu een woning, kantoor of een monumentaal pand betreft, LJM is als geen ander in staat om al uw schilderwerken op een professionele wijze uit te voeren. Dit kan zowel eenmalig als planmatig middels onze meerjaren onderhoudsplannen.

Stadspand – Amsterdam

Voor een stadspand aan het Vondelpark hebben wij het schilderwerk aan de voor- en achtergevel uitgevoerd. Tevens het beschadigde glas vervangen voor nieuw monumenten glas. Het resultaat mag er zijn.

Herenhuis – Amsterdam

In opdracht van een VvE hebben wij het totaal gevelonderhoud uitgevoerd van een herenhuis aan de Jan Luijkenstraat te Amsterdam.
De werkzaamheden bestaan uit:
• het buitenschilderwerk aan de voor- en achtergevel.
• het vervangen van houtrot, doormiddel van deelvervanging.
• het plaatsen van steigers

Tevens hebben wij het voegwerk gecontroleerd op gebreken en waar nodig hersteld. Ook voor het totaalonderhoud zijn wij dé ideale partner.

Vrijstaande woning

Wij voeren het schilderwerk uit aan deze vrijstaande woning, doormiddel van ons meerjaren onderhoudsplan. Voor schilderwerk kunt u kiezen uit een éénmalige schilderbeurt of planmatig duurzaam onderhoud. Voorkom onnodige kosten door niet te lang te wachten met het onderhoud van uw woning of kantoorpand. Zodat u altijd over representatief en functioneel goed onderhouden schilderwerk beschikt. Wij kunnen u op dit gebied uitstekend adviseren.

Woning – Volendam

Een leuk binnen- en buiten project mogen uitvoeren in Volendam. Alles tot in de puntjes afgewerkt.