Behangwerk

Behang is een zeer populaire wandafwerking en is bepalend voor de uitstraling en sfeer in een gebouw of ruimte. LJM is een professioneel behangbedrijf en verzorgt voor zowel zakelijk als particulieren opdrachtgevers behangwerk in woningen, bedrijfspanden, kantoren, horecapanden en winkels.

Nieuw behang kan je woonkamer of slaapkamer ineens een hele andere uitstraling geven. Dit zorgt voor een super strak eindresultaat mits het stucwerk vakkundig is uitgevoerd. Er zijn talloze stijlen die je met behang kunt bereiken. Denk aan een moderne woonkamer met één felle kleur muur, een romantische slaapkamer of een rustige uitstraling. Wij staan klaar om uw muren te voorzien van mooi behang. Door het ruime assortiment kies je het behang dat precies past bij de gewenste stijl.

Renovlies behang beschermt uw woning

Renovlies behang is vandaag de dag erg populair, omdat het de oplossing is, om uw muren er weer als nieuw uit te laten zien. Renovlies behang heeft de uitstraling van een gestucte muur.

De voordelen van renovlies behang

Het voordeel van renovlies behang ten opzichte van stucwerk is dat u nooit last zult hebben van scheuren. Het is tevens uitermate geschikt voor nieuwbouw muren die krimp en zet scheuren moet opvangen . Kleine gaatjes, haarscheuren en oneffenheden worden volledig weggenomen.
Daarnaast is het kras- en stootvast, goedkoper en sneller te realiseren. En dat voor hetzelfde eindresultaat! Het materiaal is van uitstekende kwaliteit. Zo bent u met renovlies behang verzekerd van brandvertragend behang, naadloze afwerking en krimpvrij behang. Vergeleken met behangpapier is renovlies behang ook een stuk sterker.

De afwerking van renovlies behang

Wilt u het Renovlies plakken door ons laten uitvoeren? Dan kunnen wij u aansluitend voorzien van de uitvoering met het afwerken met latex verf. Wij brengen hoogwaardige latex aan in ieder gewenste kleur.
Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen en merken wat behoren tot het topsegment van de markt zoals; Sigma, Caparol, Sikkens en Boonstoppel.
Door hoogwaardige producten te combineren met een professionele applicatie en afwerking, kunnen wij de beste kwaliteit garanderen. Uw wanden worden strak opgeleverd en zullen hun uitstraling langer behouden. U geniet van alles onder één dak tegen een zeer scherpe prijs.

Wilt u meer weten over onze aanpak of bent u geïnteresseerd in een uitgebreide offerte? Neem dan contact met ons op voor een afspraak en wij helpen u graag verder.

“Behangen is een lastige klus waarbij snel fouten gemaakt kunnen worden, schakel dus de hulp in van een erkende behanger!”

Offerte aanvragen