Wand & Plafond: Sauzen

Heeft u zelf geen zin, tijd of ervaring om een plafond of muur te schilderen? En wilt u uw schilderwerk laten uitvoeren door een professionele vak schilder met een aantrekkelijk tarief, dan bent u bij ons van harte welkom.

Wij kunnen uw wanden en plafonds sauzen in vrijwel iedere gewenste kleur.
Uiteraard zorgen wij ervoor dat het eindresultaat volledig aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsmaterialen wat behoren tot het topsegment.
Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van een mooi eindresultaat naar wens, maar ook de garantie op een langdurig mooi eindresultaat.

Van welke werkwijze wilt u gebruik maken?

Wij hebben de keuze tussen twee werkwijzen:
1. Sauzen
2. Latex spuiten  meer info >

Sauzen

Kiest u ervoor om uw wanden of plafonds te laten sauzen? Dan wordt de verf op traditionele wijze aangebracht, dus met een roller of kwast. Een voordeel van sauswerk is, dat de ruimte niet helemaal leeg hoeft te zijn, wat bij spuiten wel het geval is. Daarnaast is sauzen aanzienlijk goedkoper dan spuiten, wanneer het om een relatief klein project gaat.

Bij kleine wanden en plafonds is sauzen een veel toegepaste methode, maar bij grotere oppervlakken biedt spuitwerk meer voordelen. Het sauzen van wanden en plafonds is namelijk zeer arbeidsintensief en neemt hierdoor meer tijd in beslag dan spuitwerk.

Wilt u de exacte kosten weten, dan bieden wij u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen, voor het laten witten van uw wanden en plafonds. Na het invullen van het formulier, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de opdracht nader door te nemen.

“Het opnieuw sauzen of over witten van wanden en plafonds is een van de klussen in uw woning of bedrijfspand waar u niet aan ontkomt.”

Offerte aanvragen