Vakschilders met oog voor detail

Wij nemen graag de zorg voor al uw schilder- en onderhoudswerk uit handen. Door onze jarenlange ervaring en gecertificeerde vakschilders garanderen wij een professioneel eindresultaat.

Om uw woning, bedrijfspand of vastgoed optimaal te beschermen tegen alle weersinvloeden maken wij gebruik van de beste materialen en restauratietechnieken. Zo houden wij uw woning, bedrijfspand of vastgoed in optimale conditie!

Tijdens het buiten- en binnenschilderwerk bij bewoonde huizen of in kantoorruimtes proberen we u zoveel mogelijk te ontzorgen en wordt de werkplek elke werkdag schoon en leefbaar achtergelaten.

Onze werkwijze

Indien u geïnteresseerd bent in een offerte op maat, komen we graag bij u langs voor een gesprek over uw wensen. Wij kunnen u technisch advies geven en tevens adviseren over de kleuren. Ook kunnen wij werken vanaf tekeningen. Vervolgens maken we een geheel vrijblijvende offerte. Wij staan voor een eerlijke en betrouwbare prijs/kwaliteit verhouding. Indien de offerte door u wordt goedgekeurd zullen we in overleg en afhankelijk van de weersomstandigheden uw werk inplannen. Bij de uitvoering zorgen we voor zo min mogelijk overlast.

Voor ieder project gebruiken wij uitsluitend de beste materialen en merken, waaronder Sigma, Caparol, Sikkens en Boonstoppel.

Voor wie werken wij?

Voor zowel particulieren als bedrijven, aannemers, architecten, Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) en beheerkantoren.

Aanvullende diensten

In samenwerking met geselecteerde partners biedt LJM schilder- en onderhoudswerk de mogelijkheid tot een totaalpakket op het gebied van onderhoud en renovatie. Dit totaalpakket omvat uiteraard naast onze schilderwerken en onderhoud onder meer:

  • Bouwkundige werkzaamheden
  • (deel)vervangingen
  • Reparaties
  • Curatief houtrot herstel
  • Vloercoating
  • Glaszetten
  • Stucwerk

Wilt u meer weten over onze aanpak of bent u geïnteresseerd in een uitgebreide offerte? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, wij helpen u graag verder.

“Uw woning, bedrijfspand of vastgoed, onze passie!”

Offerte aanvragen