Wand & Plafond: Spuiten

Bij Latex spuiten wordt gebruik gemaakt van een uitstekende techniek, wanneer een prachtig en strak eindresultaat gewenst is. Het is niet voor niets dat deze methode steeds meer gebruikt wordt om plafonds en muren snel en vakkundig af te werken.

Doordat latex spuiten ook een snelle techniek is, levert dit u meerdere voordelen op. Er kan aanzienlijk sneller gewerkt worden dan wanneer er gewerkt wordt met het traditionele sauzen, door middel van rollen. Hierdoor zijn de werkzaamheden sneller klaar en heeft u maar een korte periode overlast in u woning of bedrijfspand.

Profiteer nu van het voordeel wat Latex Spuiten u biedt!

Het voorwerk (maskeren afplakken) is wellicht meer werk, maar het spuiten met verf gaat vele malen sneller dan traditioneel latex muurverf, het sauzen met een roller en een kwast. De snelheid waarmee het latex spuiten kan worden uitgevoerd levert u uiteraard ook een financieel voordeel op. Zeker wanneer we het hebben over grotere oppervlakken, die van een nieuwe laag latex worden voorzien, is latex spuiten een aanzienlijk goedkopere oplossing.

Met Passie voor het schildersvak staan wij garant voor de hoogste kwaliteit airless spuitwerk.

Uitsluitend maken wij gebruik van de beste verf en materialen, waaronder Sigma, Caparol, Sikkens en Boonstoppel, zodat wij u een professioneel strak resultaat kunnen garanderen.

Waar wordt latex spuiten het meest toegepast

Latex muurverf kan worden aangebracht op de meest uiteenlopende ondergronden, onder meer; schuurwerk, gipsplaten, spack, glasweefsel, beton, granol, steen en pleisterwerk.

De ondergrond bepaalt het eindresultaat

Nieuw gestucte wanden zijn niet altijd spuit klaar. Vraag de stukadoor altijd om het werk nogmaals af te pleisteren, als u de wanden en plafonds met latex wilt laten spuiten. Zo bent u zeker van een juist resultaat.
Wanneer er niet goed af gepleisterd is, zal het stucwerk poriën vertonen. Dit is meestal pas te zien, nadat er airless gespoten is.

Maak direct een afspraak voor het uitvoeren van latex spuitwerk

Voor ons is het van groot belang dat u zeer tevreden bent met onze werkzaamheden. Om een eindresultaat te bereiken dat volledig aan uw verwachtingen voldoet, bespreken wij graag de mogelijkheden.

Is uw woonkamer of kantoor toe aan een nieuwe laag verf, maar ziet u op tegen het project? Schakel ons dan in voor al uw airless spuitwerk. Dankzij ons vakmanschap ziet uw woning er weer perfect uit. Maakt u een afspraak? Dan komen wij graag bij u langs, om de muren en het plafond te voorzien van nieuw latex spuitwerk!

Wilt u meer weten over onze werkzaamheden? Of wilt u ons meteen inschakelen voor het spuiten van uw wanden of plafonds? Neem dan contact met ons op.

“Bespaar tijd en geld met latex spuitwerk”

Offerte aanvragen