Winterschilder korting!

De winter is een uitstekende periode om uw woonkamer, hal, trappenhuis, slaapkamers of kantoor- en werkruimtes een flinke schilderbeurt te geven. In de periode van november tot en met maart, kunt u uw woning, appartement, kantoor of bedrijfspand, zowel binnen als buiten laten opknappen tegen een voordelig tarief.

Door uw huis in de winter te laten schilderen, bent u helemaal klaar voor het voorjaar. U ontvangt bij de winterschilder ook nog eens een fijne korting op uw offerte.

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en voorzieningen zijn wij vrijwel altijd in staat om het gehele jaar door het binnen- en buitenschilderwerk uit te voeren. Buiten gebeurt dit vaak door middel van steigerbouw, afschermingen en speciale 4-seizoens verf. Bij LJM bent u verzekerd van kwaliteit, goede vakkennis, ervaring en het gebruik van hoogwaardige producten.

Alsof dit nog niet voldoende is, kunt u ook profiteren van het sterk verlaagde BTW-tarief op schilderwerk. Heeft u een woning die ouder is dan 2 jaar, dan betaalt u voor binnen- én buitenwerk geen 21%, maar slechts 6% BTW.

Heeft u komende winterperiode schilderplannen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag bij u langs voor het maken van een vrijblijvende offerte.

“Profiteer tijdens
de winter van schilderwerk tegen een voordelig tarief!”

Offerte aanvragen