Binnenschilderwerk

Wij geven uw muren, plafonds, deuren, kozijnen, trap, vloer of badkamer een complete schilderbeurt van hoge kwaliteit, zodat uw huis of bedrijfspand er weer als nieuw uitziet. Wij garanderen u vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en een uitstekende dienstverlening.

Wij maken uitsluitend gebruik van de beste materialen en merken wat een aanzienlijke invloed heeft op het eindresultaat. Beperken de overlast tot een minimum en de werkplek wordt aan het eind van de werkdag opgeruimd. Doordat wij u vooraf voorzien van een vrijblijvende offerte weet u precies waar u aan toe bent.

Wand/plafondafwerking

Op het gebied van wandafwerking zijn de mogelijkheden uitgebreid. Een van de mogelijkheden is het sausen of spuiten met latex. Deze verf is in alle mogelijke kleuren te verkrijgen en we kunnen zelfs diverse structuren aanbrengen.

Lees meer over wand & plafond >

Behangwerk

Behangwerk is een van de specialismen van LJM schilders. Wij streven bij iedere woning en bedrijfsgebouw opnieuw naar perfectie. Denkt u bijvoorbeeld aan het aanbrengen van glasweefsel behang met een hoge duurzaamheid. Het is tevens scheur overbruggend en in diverse structuren verkrijgbaar, en overschilderbaar in alle mogelijke kleuren.

Lees meer over behangwerk >

“Wij streven bij iedere woning en bedrijfspand opnieuw naar perfectie.”

Offerte aanvragen